Wat voor krediet rente tarief krijg ik?

Leningen met de laagste rente? Laat u niet misleiden!

Reclame overspoelt ons steeds meer met beloftes over leningen en kredieten met de laagste rente en de beste tarieven. Toch willen we u even op de hoogte brengen dat een lage rente niet het enigste criterium is waarmee u rekening moet houden. De tarieven voor een krediet of lening variëren sterk van bank tot bank en zijn bovendien afhankelijk van het soort krediet.

Laat u dus niet misleiden door aantrekkelijke slogans en lage intrestvoeten, de realiteit kan soms ontnuchterend zijn. Daarom zijn we van mening dat u  wellicht beter gediend bent met een correcte oplossing op maat van uw behoeften.

In zijn context geplaatst: de laagste rente per soort lening

Het Vlaams Krediethuis is een kredietbemiddelaar die opkomt voor haar klanten. Daarom zoeken we de kredietmarkt af naar de beste voorwaarden in combinatie met de beste rente. In onze zoektocht konden we een onderscheid maken in drie grote kredietpijlers en hun respectievelijke tarieven:

  • De rente voor een autolening: Voor een autokrediet ligt de rente meestal iets lager. Er bestaan echter zo veel mogelijkheden en varianten dat de tarieven sterk uiteenlopen. Bovendien hangt de rente af van het soort autolening. Dit heeft veelal te maken met het feit of u 100% financiering nodig heeft of u maar een gedeelte van de aankoopprijs moet belenen.
  • De rente voor een lening voor privé doeleinden: Persoonlijke kredieten zijn leningen op afbetaling en kenmerken zich door de hoogste intrestvoet. Dat komt omdat het risico voor de bank hierbij het grootst is. Met een persoonlijke lening bent u vrij om te kiezen waarvoor u het geld gaat gebruiken. U hoeft hiervoor geen verantwoording af te leggen. Ook hier vonden we een groot verschil in tarieven. De rentevoeten voor een lening op afbetaling schommelen tussen de 8 en de 13,5%

Een krediet op maat: beste tarief én beste oplossing

Ja, wij bieden u  de beste rente. Alleen moet u de tarieven zien in hun context. Wij zoeken naar de laagste intrestvoet voor de lening die u nodig hebt. Dat betekent dat we ook kijken naar andere goede voorwaarden zoals de termijnaflossing, de looptijd en het behoud van uw financieel comfort. Bij het Vlaams Krediethuis krijgt u steeds een krediet of lening op maat van uw behoeften en financiële draagkracht: een lening met een aflossing en tarief waar u zich goed bij voelt.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis