Krediet op afbetaling

Financiële ademruimte met een krediet op afbetaling

De verhuiskosten lopen hoger op dan voorzien, u moet een zware boete betalen, u hebt onverwachte ziekenhuiskosten of uw wenst nu eindelijk eens die droomreis te maken … Een krediet op afbetaling kan een oplossing zijn om niet aan uw spaarrekening te moeten komen. Een krediet of lening op afbetaling is eigenlijk een persoonlijk krediet dat u voor alle doeleinden kunt gebruiken. Verschillende soorten kredieten hebben dus dezelfde insteek.

Wat u moet weten over een krediet op afbetaling

  • Bij een krediet op afbetaling spreken we samen een betaalplan af. U betaalt gedurende een korte of middellange termijn een maandelijks vast bedrag.
  • Dit bedrag bestaat uit een gedeelte aflossing van het geleende kapitaal en een gedeelte intresten op de restschuld. Naarmate de afbetaling van uw krediet vordert, betaalt u meer kapitaal terug en minder intresten.
  • Na ondertekening van de overeenkomst ontvangt u het totale bedrag en kunt u ermee doen wat u wilt.
  • De maximum looptijd van uw krediet op afbetaling is afhankelijk van het geleende bedrag, maar ook van uw financiële draagkracht.

Een krediet op afbetaling in functie van uw behoeften

Een krediet op afbetaling bij het Vlaams Krediethuis is heel flexibel. U bepaalt zelf de looptijd en het bedrag van de afbetaling van uw krediet. Bij het Vlaams Krediethuis kunt u uw krediet berekenen en ontvangt u een persoonlijk en professioneel advies. Wij zoeken voor u steeds naar de voordeligste oplossing in functie van uw behoeften en financiële draagkracht. Het leven is er om te genieten en een krediet op afbetaling kan u daarbij helpen, maar mag u geen pijn doen. Ontvang direct een prijs aanbod.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis