Eigenaarskrediet

Voordelig lenen op langere termijn

Als eigenaar hebt u de mogelijkheid om een krediet op afbetaling te nemen op langere termijn, maar tegen een verlaagde intrestvoet. Een eigenaarskrediet is een soort consumentenkrediet over een langere looptijd, maar met een hypothecaire waarborg. Een eigenaarskrediet is vooral bedoeld voor een lening van een belangrijk bedrag, waarvoor de wet van de hypothecair krediet niet van toepassing is. Deze wet bepaalt immers dat een hypothecaire lening enkel mag dienen voor de aankoop van vastgoed.

De voordelen van een eigenaarskrediet

  • Een eigenaarskrediet mag voor alle doeleinden gebruikt worden; de aankoop van een wagen, een boot, een caravan, een buitenverblijf, een mobilhome.
  • Een eigenaarskrediet kan toegestaan worden zelfs met vermelding op zwarte lijst.
  • Met een eigenaarskrediet is het ook mogelijk om al uw lopende kredieten samen te voegen of te centraliseren.
  • Dankzij de hypothecaire waarborg kan een eigenaarskrediet of centralisatiekrediet op een langere termijn afgesloten worden, bijvoorbeeld voor 10, 15 of zelfs 20 jaar.
  • De intresten voor een centralisatiekrediet zijn goedkoper dan voor een gewoon consumentenkrediet, waardoor uw maandlast lager zal liggen.
  • Dankzij een eigenaarskrediet kunt u uw dure kredietkaarten stopzetten.
  • U lost uw eigenaarskrediet af in maandelijkse afbetalingen en u hebt een duidelijk zicht op uw financiële toestand. Geen verassingen meer.
  • Rust er momenteel nog een hypotheek op uw woning? Ook dan is een centralisatiekrediet mogelijk op voorwaarde dat de waarde van uw woning voldoende hoog is.

Een eigenaarskrediet op maat

Uw kredietbemiddelaar van het Vlaams Krediethuis is uw partner die voor u de voordeligste oplossing zoekt met een krediet waarbij u zich prettig voelt. Wij kunnen al uw openstaande leningen centraliseren zodat u nog slechts één maandelijkse afbetaling hoeft te realiseren. Daarnaast geven wij u tips om uw uitgaven onder controle te houden en uw maandelijkse uitgaven te plannen. Geen ingewikkelde administratie meer en vooral geen onaangename verrassingen meer! Gewoon een oplossing op maat van uw financiële draagkracht.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2023 Vlaams Krediethuis