Krediet berekenen

Een krediet berekening op maat

U zoekt een autokrediet, hypothecair krediet of een consumentenkrediet aan gunstige voorwaarden. U zit in een situatie met meerdere lopende kredieten. Of u bent in het bezit van een dure kredietkaart. U kunt uiteraard een krediet aanvragen, maar waar kan u de beste kredietoplossing krijgen ?

Verschillende websites beschikken over een tool waarmee u uw krediet zelf kunt berekenen. Jammer genoeg zijn dergelijke berekeningstools vaak misleidend. Het beste is nog steeds om kredietaanvraagformulier in te vullen en daarmee een lening aan te vragen. Als kredietbemiddelaar levert het Vlaams krediethuis steeds maatwerk. Een krediet berekenen moet immers op een verantwoorde manier gebeuren. Zo moet een krediet u vooruithelpen en niet in financiële problemen brengen.

Hoe gaan we te werk om uw krediet te berekenen?

  • Tijdens een telefoongesprek of een persoonlijk adviesgesprek zal onze zaakvoerder eerst aandachtig naar uw wensen luisteren.
  • Vervolgens informeert en adviseert hij u over ons productaanbod.
  • Om u optimaal te beschermen tegen een te hoge schuldenlast, maken we een grondige analyse van uw project en financiële situatie. Zo kunnen we berekenen welke kredietvorm en maandaflossing het beste bij uw budget passen. Zo heeft u altijd een krediet op maat!

Vraag een offerte aan

Vraag een kredietofferte voor uw krediet aan. Gebruik hiervoor onderstaand invulformulier. Door deze volledig in te vullen, is het voor ons mogelijk om beter het krediet op maat van uw behoeften en financiële situatie te berekenen.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis