Soorten kredieten

Ook al gaat het technisch gezien vaak over een krediet, we zijn nogal geneigd om eerder het woord lening in de mond te nemen. Afhankelijk van de doeleinden biedt het Vlaams Krediethuis verschillende soorten kredieten aan. Als makelaar zoeken we de kredietmarkt af en onderhandelen we met verschillende kredietverstrekkers, waaronder ook kredietbanken. Op die manier kunnen we u voor de verschillende soorten kredieten de beste voorwaarden aanbieden, die actueel verkrijgbaar zijn op de markt.

Een overzicht van de meest gekende soorten kredieten

Op onze website vindt u een waaier aan kredietmogelijkheden. Hieronder lichten we voor u het onderscheid tussen bepaalde kredietvormen toe:

  • Bij een persoonlijk krediet wordt de volledige som of het volledige kapitaal onmiddellijk ter beschikking van de lener gesteld. De lener is verplicht om gedurende een bepaalde tijd het kapitaal in schijven terug te betalen op de overeengekomen wijze. Meestal gaat het om maandelijkse aflossingen van het kapitaal, vermeerderd met intresten, uitgedrukt in procent. De meest gekende leningen zijn de persoonlijke lening of lening op afbetaling en de autolening.

Naast deze drie kredietvormen adviseert Vlaams Krediethuis over de volgende kredieten:

Welk soort krediet? Het Vlaams Krediethuis adviseert

Bij het surfen op onze website kunt u kennis maken met de verschillende soorten kredieten. Uit deze brede waaier aan kredietvormen adviseert het Vlaams Krediethuis u steeds het soort krediet dat het beste aansluit bij uw project en uw financiële situatie.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis