Krediet simulatie

Wat vertelt een krediet simulator u precies?

U hebt het al ondervonden: vele websites beschikken over een krediet simulator waarmee u zelf uw krediet en aflossingsplan kunt berekenen. Jammer genoeg zijn dergelijke tools vaak misleidend want het ene krediet is het andere niet. Bovendien is een krediet sterk afhankelijk van het doel waarvoor ze dient en van uw financiële draagkracht. Daarom biedt het Vlaams Krediethuis altijd een krediet op maat aan.

Hoe werkt een krediet simulator

Ook al hebt u intussen al een krediet simulatie gedaan, het resultaat is slechts een indicatie van het maximale krediet. De meeste krediet simulators vragen om uw netto inkomen en netto woonlasten in te brengen, en of u alleenstaand, gehuwd of samenwonend bent. Na een simpele muisklik op de berekeningsbutton verschijnen de mogelijkheden voor een lening op basis van de ingevoerde gegevens. Echter krediet berekenen vraagt meer aandacht.

Een berekening op maat

Het Vlaams Krediethuis is van mening dat u meer gediend zult zijn met een concrete berekening van uw krediet dan met een eenvoudige krediet simulatie. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en leggen deze naast uw financiële mogelijkheden. Op basis van alle gegevens berekenen wij de meest gunstige kredietvorm. Daarnaast kunnen we ook uw bestaande kredietvormen gaan bekijken. Via een krediet simulatie hebt u misschien al ontdekt dat het resultaat niet overeenstemt met wat u betaalt voor uw bestaande leningen. Met onze voordelige oplossingen kan het Vlaams Krediethuis in veel gevallen een goedkopere lening aanbieden aan betere voorwaarden.

Waarom een krediet aanvragen bij het Vlaams Krediethuis?

  • Het Vlaams Krediethuis beschikt over een professioneel team met een ruime kennis van zaken en ervaring in alle soorten kredietproducten.
  • De zaakvoerders nemen graag de tijd om samen met u aan tafel te zitten. Samen werken we op basis van uw specifieke situatie een oplossing op maat uit.
  • Wij zoeken voor u de markt af om de voordeligste lening te vinden in functie van uw behoeften en financiële situatie. U verliest geen tijd meer met zoeken, want wij doen het voor u.
  • Wij verwerken uw dossier met alle nodige discretie.
  • Uw krediet aanvraag online garandeert u een snelle beslissing
  • Na behandeling van uw dossier nemen wij contact met u op.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis