Persoonlijke krediet

Maak uw dromen waar met een persoonlijk krediet

Een nieuw salon met leren zetels, een verre reis, een bruiloft, een caravan of onverwachte uitgaven. Een persoonlijk krediet is de ideale oplossing om uw kosten te spreiden. U betaalt maandelijks een beperkt vast bedrag terug. Zo hoeft een krediet op afbetaling niet zwaar te wegen op uw maandbudget terwijl uw droom realiteit wordt.

Een persoonlijk krediet op maat

Met een persoonlijk krediet (krediet op afbetaling) kunt een bedrag tussen 2.500 en 100.000 euro lenen en op uw eigen tempo afbetalen. Een lening op afbetaling bij het Vlaams Krediethuis is heel flexibel: u bepaalt zelf het bedrag en de afbetalingstermijn. De looptijd varieert van 24 tot 84 maanden. Na de laatste aflossing is uw persoonlijke lening volledig terugbetaald. Naast dit krediet kunt u ook kiezen voor andere soorten kredieten, zoals een groen krediet, een woonkrediet, een doorlopend krediet of een autokrediet indien u een auto gaat kopen.

Wat u zeker nog wenst te weten over een lening op afbetaling

  • Een persoonlijk krediet is bestemd voor alle doeleinden.
  • Bij de goedkeuring ontvangt u het totale geleende bedrag in één keer. Nadien betaalt u maandelijks een vast bedrag terug gedurende een vooraf bepaald aantal maanden.
  • Het vast maandelijks bedrag bestaat uit een gedeelte aflossing van het geleende kapitaal en een gedeelte intresten op de restschuld.
  • Tijdens de leenovereenkomst kunnen de looptijd en de rente niet gewijzigd worden.
  • De intresten voor een lening op afbetaling liggen hoger dan bij een hypotheeklening wegens het ontbreken van zekerheid, en lager dan bij een doorlopend krediet wegens het ontbreken van renterisico.
  • Als kredietnemer bent u wettelijk beschermd. Daarom zijn we als kredietverstrekker verplicht om uw leenhistorie na te trekken bij de CKP en mogen we de maximale rentevoet, vastgelegd door de overheid, niet overschrijden. Deze maximale rente kan jaarlijks aangepast worden.

Uw persoonlijke lening online aanvragen: snel en discreet

  • Met de online krediet simulator berekent u snel en gemakkelijk het bedrag van uw maandelijkse afbetaling voor uw persoonlijk krediet.
  • Hebt u de gewenste berekening gevonden, vul dan het aanvraagformulier in.
  • Hebt u nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend voor een adviesgesprek.

Vlaams Krediethuis behandelt uw dossier snel en in alle discretie.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis