Consumentenkrediet

Consumentenkrediet voor aankoop van consumptieve goederen

Consumenten kredietHet consumentenkrediet is eigenlijk een verzamelnaam voor alle soorten kredieten die gebruikt worden voor de financiering van iets anders dan de aankoop van vastgoed. Bij een consumentenkrediet gaat het om een krediet voor de aankoop van een goed dat beperkt houdbaar is. We denken hierbij aan een auto, een elektrisch huishoudapparaat, een keukenservies, maar ook aan de financiering van een reis, een communiefeest of de aanvulling van een rekening die al een tijdje in het rood staat.

Verschillende soorten consumentenkredieten

Afhankelijk van de kredietverstrekker heeft een consumentenkrediet verschillende namen en doelen voor oog. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Een persoonlijk krediet of krediet of afbetaling voor een bepaalde duur met vaste maandelijkse aflossingen
  • Een verkoop op afbetaling waarbij u de prijs in meerdere schijven betaalt en met een voorschot van minstens 15%
  • Een kredietopening met een kapitaalreserve die u naar behoefte kunt gebruiken, vaak door middel van een kredietkaart

Een consumptief krediet op maat

Omdat er veel concurrentie bestaat op de kredietmarkt, zult u hiervoor ook verschillende voorwaarden en tarieven vinden. Het is daarom sterk aan te raden om u goed te informeren zodat u niet te veel betaalt voor uw consumptief krediet. Laat u bij voorkeur adviseren door een deskundige zoals het Vlaams Krediethuis, die voor u de beste voorwaarden en tarieven zoekt binnen het actuele aanbod op de markt. Vraag een GRATIS offerte aan voor uw consumentenkrediet!

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis