Hoeveel krediet kan ik krijgen?

Wij kunnen voor u een duidelijke raming maken, waardoor u kunt weten hoeveel u kunt lenen en wat het u zal kosten. Een lening verkrijgen hangt echter af van diverse factoren zoals uw leencapaciteit maar ook van uw terugbetalingscapaciteit. Daarnaast spelen het doel van uw lening en het soort lening of krediet ook een belangrijke rol. Zo kan het resultaat voor een autokrediet, woonkrediet, of een persoonlijk krediet totaal verschillend zijn.

Krediet in België

In België bestaat een wettelijke reglementering op het verstrekken van kredieten. Deze reglementering dient om de kredietvrager te beschermen. Zo zal elke vrager van een lening moeten opgeven wat zijn maandelijks inkomen is en hoeveel andere leningen hij al lopen heeft, dit is een krediet simulatie. Aan de hand hiervan kan zijn terugbetalingscapaciteit bepaald worden. U begrijpt dat elke aanvraag tot een krediet een persoonlijke kwestie is en daarom altijd maatwerk vereist.

Voordelen Vlaams Krediethuis

Het Vlaams Krediethuis zoekt naar de beste oplossingen en voorwaarden voor het krediet waarnaar u zoekt en rekening houdend met uw persoonlijke financiële situatie. Wij vergelijken voor u alle kredieten. Vraag daarom steeds naar een kredietofferte en/of adviesgesprek. Samen bespreken we in alle discretie uw aanvraag en situatie. Zo kunnen we u een concreet antwoord geven op uw kredietaanvraag en weet u perfect waar u aan toe bent.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis