Bullet krediet

Bullet krediet voor wie stijgende inkomsten verwacht

BulletkredietHet bullet krediet is een vorm van hypothecair krediet waarbij u tijdens de looptijd alleen intresten betaalt. De terugbetaling van het geleende bedrag vindt pas plaats na het verlopen van de krediettermijn. Omdat de maandelijkse lasten enkel uit intresten bestaan, drukken ze minder zwaar op uw budget. Op die manier wordt de leencapaciteit hoger. Het bullet krediet is vooral interessant voor mensen die een sterke stijging van hun inkomsten verwachten.

Wat u moet weten over een bullet krediet

  • Om op het einde van de looptijd de volledige geleende som te kunnen terugbetalen zult u maandelijks grote sommen geld moeten sparen. En dat is niet altijd evident.
  • Een levensverzekering biedt hiervoor een mogelijke oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld de uitbetaling van het geleende bedrag op het einde van de looptijd laten samenvallen met de uitbetaling van uw levensverzekering.
  • Omdat een bullet krediet meer risico’s inhoudt voor de kredietverstrekker, ligt de intrestvoet van een dergelijke lening hoger.

Bullet krediet? Professioneel advies door Vlaams Krediethuis

Een bullet krediet is niet voor iedereen weggelegd en wordt door de meeste banken moeilijker toegestaan. Het Vlaams Krediethuis is uw ideale partner om u deskundig te adviseren over een dergelijke lening. U kunt bij ons direct een krediet aanvragen.

Direct krediet aanvragen

Copyright © 2024 Vlaams Krediethuis